Acuzații grave aduse de angajați fostei directoare de la Sanatoriul de Neuropsihiatrie Podriga! VIDEO

Acuzații grave aduse de angajați fostei directoare de la Sanatoriul de Neuropsihiatrie Podriga! VIDEO
Un grup de angajați de la Sanatoriul de Neuropsihiatrie Podriga a venit, miercuri, în audiență la președintele Consiliului Județean pentru a reclama starea conflictuală de la nivelul unității care, spun oamenii, există de când a fost schimbată conducerea.

În urmă cu câteva luni, Florentina Caziuc, care era managerul Sanatoriului, a fost înlocuită cu Angela Curelariu.

Angajații spun că de fapt cea care perturbă în permanență activitatea la Sanatoriu și creează conflicte este fosta directoare, Florentina Caziuc, care, potrivit salariaților, nu acceptă faptul că nu mai conduce unitatea, răzbunându-se pe cei care nu sunt de partea ei.

Salariații de la Podriga spun că inclusiv actuala directoare, Angela Curelariu, trăiește mereu într-o stare de tensiune și este agresată.

“Sunt foarte multe nemulțumiri în cadrul Sanatoriului privind fosta directoare doamna Florentina Caziuc. Există tot timpul o stare conflictuală la noi în unitate. Este o stare tensionată între salariați, bolnavi, și fosta directoare. Din ce am înțeles de la salariați, sunt mulți dintre ei molestați fizic și verbal de fosta directoare care și-a atras grupuri de partea ei.", a declarat Șerban Pasat, reprezentantul salariaților de la Sanatoriul Podriga.

Florentina Caziuc lucrează în continuare în cadrul Sanatoriului de la Podriga, la Biroul administrativ.

Tensiunile existente la Sanatoriul de Neuropsihiatrie de la Podriga au ajuns în urmă cu câteva zile și la urechile președintelui Consiliului Județean, care a trimis corpul de control acolo. 

"Acolo există o ceartă între fosta și actuala directoare, e o luptă pentru putere. Directoare interimară acolo a fost desemnată, prin dispoziția mea, doamna Curelariu și îmi asum acest lucru. Îndeplinește condițiile legale. Consiliul de Administrație va organiza concurs și va câștiga cine va fi mai bun", a spus Florin Țurcanu. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ana Maria Furtună a dispărut de la domiciliu de zile, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 19:38
2

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere de 31 de ani  din satul și comuna Hilișeu Horia, care a părăsit domiciliul la data de 15 mai a.c.,  ...

„Arta, expresia sufletului”, expoziție a Liceului de Artă „Ştefan Luchian”, la Muzeul de Etnografie Botoşani (Foto)

astăzi, 19:10
17

Artele vizuale (pictura, sculptura, gravura şi desenul) devin un instrument important de acordare a propriului eu creator la pulsul lumii contemporane, o descoperire a firescului ascuns în cuvi...

Un incendiu provenit de la un scurtcircuit a cuprins subsolul unui bloc din Botoșani!

astăzi, 18:17
110

Panică, în această după-amiază, pe scara unui bloc de pe Aleea Arcului din municipiul Botoșani, după ce la subsol a izbucnit un incendiu.Locatarii au simțit miros de fum și de plasti...