Acuzatii acide pe ultima suta de metri in campania electorala!

Acuzatii acide pe ultima suta de metri in campania electorala!
Presedintele Partidului National Liberal, Florin Turcanu, intr-o conferinta de presa organizata joi la sediul PSD Botosani, a adus acuzatii grave liderului Partidului Democrat Liberal, chiar daca a recunoscut ca nu de putine ori si-a dat intalnire cu Catalin Flutur, "la ceas de seara".
"In perioada campaniei electorale in fiecare seara ma intalneam cu domnii de la PD-L, si de foarte multe ori m-am intalnit cu domnul Catalin Flutur, care era ajutat la ora 2.00-3.00 sa coboare din masina de Ion Diaconu, pentru ca domnul Flutur consuma droguri usoare, insemnand cafea, tigari si alcool. Sunt convins ca domnii de la PD-L nu mai au rabdare. Ca puterea le fuge de sub picioare, dar in acelasi timp ii rog sa inteleaga ca puterea este trecatoare", a declarat Florin Turanu, presedintele PNL Botosani.

Acuzatiile liberalului nu se sfarsesc aici, el acuzand democrat-liberalii ca vor cumpara buletine de vot si chiar ca planuiesc o revolutie portocalie in noaptea alegerilor, dupa primele exit-polluri, iesind toti in strada "cu furci, topoare si sabii".

"Stelica Strugaru umbla prin judet sa cumpere cu 25 Euro buletinul de vot si nici un organ nu ia atitudine. S-au cununat, s-au botezat intre ei, ii inteleg, dar sa-si faca treaba, seful Politiei, chiar daca este finul lui Catalin Flutur, trebuie sa-si faca treaba, nu sa faca presiuni. Vreau sa le transmit ca s-a terminat cu vrajeala, cu furatul din bani publici, cu Garda Financiara care umbla prin judet si strange bani de dimineata pana seara. Cu toata stima si respectul pe care il mai am pentru domnul Tabuleac, sa ia pozitie si sa puna mana pe fraie in partid. Am informatii ca in ziua votului toti pedelistii vor iesi in strada dupa ora 21.00, cu furci, topoare si sabii si sa inceapa revolutia portocalie in Botosani", a spus Turcanu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bistro Provence, un loc unde simplitatea și eleganța se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă relaxantă (galerie foto)

astăzi, 12:44
79

La Bistro Provence din Botoșani poți să savurezi o cafea de calitate sau o gustare delicioasă, dar și un pahar de vin în compania unui preparat simplu și gustos.Bucăt...

Ce pedeapsă a primit un bărbat care a urinat pe mașina de poliție, după ce s-a îmbătat și a provocat un accident rutier

astăzi, 12:39
74

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Cristinel C., aflat în prezent în Penitenciarul Botoşani, la pedeapsa de 4 ani și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tu...

Incendiu violent într-o gospodărie din Botoșani, proprietarul a sunat imediat la 112!

astăzi, 12:12
147

Incendiul violent a izbucnit, în urmă cu puțin timp, într-o gospodărie din localitatea Poiana. Îngrijorat că flăcările ar putea să ajungă la casă și celelalte contrucții, ...