Ne ocolește, dar un asteroid se îndreaptă cu viteză spre pământ!

Ne ocolește, dar un asteroid se îndreaptă cu viteză spre pământ!

NASA a trimis o informare prin care a alertat, practic, întreagă omenire.

Agenția spațială americană a precizat că un asteroid descoperit acum doar 2 zile se îndreaptă cu o viteză de peste 20.000 Km/oră spre Pământ, pe 31 august.

Descoperit acum doar două zile, un nou asteroid care a primit denumirea 2019 QU4 se îndreaptă cu peste 20.000 Km/oră spre Pământ și va ajunge aici chiar în cursul acestei zile, anunță idevice.ro, relatează Realitatea.net.

NASA a descoperit destul de greu acest asteroid care se apropie cu viteză extrem de mare de Pământ, însă diametrul său nu este mare, iar orbita nu-l va aduce pe o traiectorie care să îi permită să se lovească frontal direct de planetă noastră, în cursul acestui weekend.

Asteroidul va putea fi monitorizat de către astronomii de la NASA, sau de la orice alt observator cu un telescop suficient de puternic, însă nu există șanse că Pământul să fie pus în pericol de apariția sa neașteptată pe cer.

Acest asteroid a fost introdus de către agenția spațială americană în categoria celor care au potențial periculos, și va ajunge lângă pământ undeva în cursul acestei după-amiezi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
150

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...

Verdictul medicilor în cazul morții artistului de 40 de ani, din Botoșani. ”Nu a suferit, s-a stins brusc...”

astăzi, 08:12
565

Durere imensă în familia cunoscutului artist Daniel Relenschi. Fratele său, Cătălin, care devenise la rândul său cunoscut prin creațiile plastice, s-a stins din viață la doar 40 de...

Orașul în sărbătoare: O nouă pictură stradală în Botoșani! (Foto)

astăzi, 07:34
287

În Parcul Primăriei Municipiului Botoșani, începând de miercuri, 24 aprilie, cetățenii pot admira o nouă pictură stradală.Potrivit prof. Claudia Hârtie, de la Școal...