Actrita americana, la un pas de moarte dupa ce a fost operata in Romania

Actrita americana, la un pas de moarte dupa ce a fost operata in Romania
Actrita americana Jana Kramer sustine ca ar fi fost in 2005 la un pas de moarte din cauza unui medic roman care i-a pus un diagnostic gresit in timpul filmarilor la "Return of the living dead: Necropolis", operand-o de apendicita, in loc sa ii scoata colecistul.

Informatia a fost data publicitatii vineri de Contactmusic.com, care dezvaluie ca starul american s-a simtit foarte rau in timpul filmarilor din Romania ale acestui episod din binecunoscuta serie, iar medicii romani care au consultat-o au decis ca ea sufera de apendicita si trebuie operata de urgenta.

"Am mers la spital pentru ca ma simteam foarte rau. Doctorul nu vorbea prea bine engleza si mi-a spus, intr-un final, ca imi va scoate apendicele", a povestit actrita.

Ceea ce s-a si intamplat. Din nefericire, la revenirea in Statele Unite a aflat cu stupoare de la medicii americani ca ea nu suferise de apendicita si ca i-a fost indepartat un alt organ decat cel bolnav.

"Dupa operatia efectuata in Romania, saptamana la pat necesara pentru recuperare s-a transformat in doua saptamani, pentru ca am facut pneumonie. Apoi m-am intors in SUA, iar la control medicii mi-au spus ca nu am avut niciodata apendicita, ci de vina pentru criza pe care o facusem fusese colecistul, care a fost scos imediat, altfel as fi putut muri", a dezvaluit actrita. (ziare.com)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
97

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
166

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...

E prima dată când s-a întâmplat așa ceva: Pacient cu AVC transferat cu elicopterul de la Cluj la Suceava pentru a fi salvat!

astăzi, 15:25
840

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava a fost transferat de la Cluj Napoca un pacient cu AVC, fiind prima solicitare de acest fel de la un centru universitar.Potrivit purtătorului de c...