Actorul Vladimir Gaitan, ATAC DUR la Hagi, Nadia si Nastase: "Poate au nevoie de bani"

Actorul Vladimir Gaitan, ATAC DUR la Hagi, Nadia si Nastase: "Poate au nevoie de bani"
Actorul Vladimir Gaitan este o prezenta discreta in viata publica din Romania, insa, revoltat de ceea ce se intampla in mediul artistic, a rabufnit.   Cei luati in vizor au fost nimeni altii decat Gheorghe Hagi, Nadia Comaneci si Ilie Nastase, pe care celebrul actor Vladimir Gaitan ii vede ahtiati dupa imagine si, implicit, dupa bani.  

"Sunt lucruri care au luat-o razna. Cum e si cazul Nadiei. Apare la pasta de dinti, la sapun, margarina. Si uite ca si-a luat-o, pentru ca intra pe teritoriu necunoscut. Poate Hagi, Nastase si cu Nadia au nevoie de bani? Însa, din cate stiu, Hagi si cu Ilie Nastase sunt doi oameni de afaceri prosperi. Chiar asa, sa te bagi in toate reclamele? Si nici nu o au cu actoria, vezi ca isi dau cu stangul in dreptul. Adevaratele valori stau ascunse si pacat ca nu le descoperim. Omul se satura si de icre negre la un moment dat daca mananca prea des. Si saracul de Hagi, are si el problemele lui de exprimare, dar sa se bage in toate concursurile, dai premiu si la fotbal, si la "Cantarea Romaniei", centrezi si dai si cu capul, nu stiu, mi se pare anapoda", a comentat Vladimir Gaitan pentru ziarulring.ro.  

Actorul a fost deranjat de gestul lui Hagi de a acorda marele premiu in finala concursului pentru tinere talente de la Antena 1, "Next Star": "Mi s-a parut putin naspa, ca sa folosesc un cuvant al noii generatii. Domnului Hagi i-as recomanda sa se bage acolo unde se pricepe. Îi ai pe Angela Similea, Corina, un Teicu, ar putea sa dea ei niste premii, un Marius Moga dintre cei tineri. Daca Hagi premiaza vocile, ce ar fi ca eu sa merg maine sa dau o cupa la nu stiu ce campionat de fotbal?! Nu ati spune, nu-l aveti pe Belodedici, atatia fotbalisti, ce sa caute Gaitan acolo? Fiecare cu sectorul lui, asta-i mesajul pe care vreau sa-l transmit. Chiar are nevoie de bani Hagi, chiar asa de necajit este? Este o vorba in breasla mea: "Lasa, ma, omului sa-i fie un pic dor de de tine".  

Cu atat mai deranjate sunt aceste dese aparitii ale celor trei fosti sportivi in diverse reclame cu cat exista mari actori care mor de foame. "Se amesteca meseriile. Eu stiu atatia actori mari care mor de foame, care ar fi indrituiti sa apara in aceste reclame. Nu le ajung pensiile de la o luna la alta, iar mie imi dai Hagi, Nastase si Comaneci mai mereu. Parca este un pic prea mult. Putina decenta parca nu ne-ar strica". 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
159

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
88

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
99

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...