Actorii Teatrului Vasilache au sarbatorit alaturi de copiii din satele Botosanilor!

Actorii Teatrului Vasilache au sarbatorit alaturi de copiii din satele Botosanilor!
Actorii Teatrului pentru Copii si Tineret Vasilache Botosani si-au intampinat astazi spectatorii la sediul institutiei, dar nu i-au uitat nici pe copiii din judet.

Astfel, o echipa a teatrului a asteptat la sediu, cu "Povestiri de buzunar" si cu multa dragoste, copiii din Stefanesti, Dracsani si Buzeni, in timp ce o alta echipa s-a deplasat la Gorbanesti si Mihalaseni, cu spectacolul "Clovnul".

"Felicit doamnele educatoare care au ales sa ofere ca dar pentru Ziua copiilor un spectacol de teatru de papusi, si anume Funduianu Mihaela, de la Gradinita Stefanesti, Colac Livia - Gradinita Dracsani, si Ostafie Maria, din Buzeni, comuna Baluseni", a precizat Mihaela Nistorica, director adjunct al Teatrului Vasilache.

Micutii au venit in excursie la oras si au vrut sa vada cum arata un spectacol intr-o sala adevarata de teatru, actorii asteptandu-i cu spectacolul "Povestiri de buzunar".

"La sfarsitul spectacolului, Domnul Poveste, interpretat de actorul Valentin Ligi, si ajutoarele lui, actritele Anca Stefan, Ibica Leonte si Mihaela Nistorica, le-au cantat copiilor Multi ani traiasca si i-au servit cu prajituri si sucuri oferite de sponsori binevoitori, Cofetaria Mami", a completat Mihaela Nistorica.

Tot astazi, o alta parte a trupei Teatrului Vasilache a sustinut spectacole la Gorbanesti, la invitatia inspectorului scolar general Ada Macovei, care a dorit sa ofere copiilor un cadou artistic special de ziua lor. Spectacolul Clovnul a fost bine primit de toti cei prezenti.

"Laudabila este din nou si invitatia primarului de la Mihalaseni, Buraga Loredan, care a insistat ca, dupa ce vom juca spectacolul Clovnul la Gorbanesti sa venim si la copiii din satul lui. Am mai fost si de Craciun aici si nu l-am putut refuza. Regret ca nu am mai putut ajunge si la copiii din Hanesti, desi primarul de acolo si-a dorit foarte mult, dar am promis ca vom merge cu prima ocazie", a precizat directorul adjunct al Teatrului Vasilache Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații de stat și indemnizații își vor primi banii începând de mâine

astăzi, 16:06
8

Suma totală platită este de 37.874.011,74 lei.Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- alocația de stat pentru copii;- indemnizația lunară pentru creșterea copilului;- s...

Festivalul Filmului European vine la Botoșani, deschiderea are loc în prezența vicepreședintelui Institutului Cultural Român!

astăzi, 15:56
8

Festivalul Filmului European vine la Botoșani în weekend-ul 10 – 12 mai. Deschiderea ediției locale va avea loc la Cinema „Unirea” din municipiul Botoșani, în cursul z...

Un tânăr din Suceava a chefuit bine și s-a urcat la volan, polițiștii botoșăneni l-au pus să sufle în etilotest!

astăzi, 15:25
57

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au oprit pentru control, pe drumul național D.N. 29 C, în comuna Mihăileni, un autoturism condus de un bărbat, de 37 de a...