Activitati culturale si sportive ale politistilor de frontiera, cu prilejul Zilei Unirii

Activitati culturale si sportive ale politistilor de frontiera, cu prilejul Zilei Unirii
Politistii de frontiera au participat la expuneri privind semnificatia Zilei Unirii, dar pentru a fi punctate unele repere istorice s-a organizat si o expunere in clubul Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Botosani.

In cursul zilelor de joi si vineri, politistii au participat la minicampionatul de fotbal organizat in sala de sport a inspectoratului.

La competitie si-au dat concursul sase echipe, cate una de la fiecare sector, si o echipa a IJPF Botosani. S-a jucat in sistemul unui campionat, cu trageri la sorti, semifinale si finale.

La finalul competitiei interne, toti participantii au fost felicitati de catre conducerea inspectoratului, iar castigatorii au primit diplome, cupe si premii. Si in cursul zilei de sambata, 24 ianuarie 2009, vor avea loc activitati prilejuite de aceasta sarbatoare la structurile subordonate Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Botosani. Astfel, vor fi arborate steaguri si se va tine cate o scurta sedinta solemna la fiecare sector, a declarat purtatorul de cuvant al IJPF Botosani, subinspector de politie Minodora Racnea.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
14

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
79

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
22

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...