Activitatea firmei Hi Speed Recovery, contestata chiar si de consilierii municipali!

Activitatea firmei Hi Speed Recovery, contestata chiar si de consilierii municipali!
In cadrul sedintei de Consiliu Local de astazi s-a adus in discutie faptul ca, in ultimul timp, firma Hi Speed Recovery produce tot mai multe nemultumiri in randul soferilor botosaneni.

"Regulamentul de blocare, deblocare a roţilor a avut un scop precis, acela de a fluidiza circulatia in municipiul Botosani, si s-a reusit, din punctul meu de vedere. Insa baietii au inceput sa faca abuzuri, care dupa parerea mea depasesc atributiile lor. Ridicarea masinilor in timpul noptii si din fata casei constituie un abuz care trebuie stopat", a declarat consilierul municipal Gheorghe Vazdoaga.

Acelasi consilier social-democrat a mentionat ca cel mai ciudat la acesta firma este tocmai modul in care sunt selectate masinile blocate.

"Curios este cum fac ei selectia atunci cand blocheaza rotile masinilor, pentru ca din 10 masini parcate pe o strada iau o singura masina. Mi se pare ca in aceasta situatie scopul nu mai este atins, asta in conditiile in care pe acele strazi nici macar nu este montat semnul care arata ca se ridica masina", a adaugat Vazdoaga.

Primarul municipiului Botosani a replicat, in cadrul aceleiasi sedinte, ca cei nemultumiti si nedreptatiti de actiunile firmei nu pot decat sa se adreseze instantei de judecata.

"Acolo este un concesionar si daca acea firma face un abuz o face pe pielea ei. Cei care dau in judecata pentru abuz si au castig de cauza este foarte bine, pentru ca firma va raspunde. Nu se ridica masinile numai acolo unde este semn de ridicare, ci si acolo unde se incalca decretul de circulatie valabil in toata Romania", a conchis primarul Catalin Flutur.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Locuitorii din Roșiori rămân astăzi fără apă până la ora 21:00!

astăzi, 15:14
1

Din cauza a două avarii depistate în dimineața zilei de 18 mai 2024 pe conducta din oțel, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani a sistat furnizarea apei către utilizatorii din localitatea Roșior...

Concursul „Prietenii pompierilor” și-a desemnat câștigătorii! (Foto)

astăzi, 14:34
36

Concursul „Prietenii Pompierilor” este destinat elevilor din învățământul gimnazial și este organizat în scopul dezvoltării capacității de înțelegere și ap...

Doliu la Școala „Mihai Eminescu Ipotești: o profesoară dedicată Educației a trecut la cele veșnice!

astăzi, 13:35
214

Maricica Hluscu și-a dedicat mai bine de jumătate din viață Educației, în calitate de profesor și secretară a Școlii „Mihai Eminescu” Ipotești. Astăzi a fost înmorm&a...