Actiuni ale politistilor botosaneni: Sanctiuni pentru soferii indisciplinati, flori pentru soferite!

Actiuni ale politistilor botosaneni: Sanctiuni pentru soferii indisciplinati, flori pentru soferite!
Poliţiştii au căutat infractorii care se sustrag cercetărilor, au acordat amenzi, dar au şi oferit flori de 8 Martie şoferiţelor! În ziua de 9 martie 2010, între orele 06.00-09.00, a fost executată şi desfăşurată o acţiune pe linia identificării persoanelor care se sustrag cercetărilor.

Cu această ocazie au fost căutate 22 de persoane, fiind conduse la sediul poliţiei pentru cercetări 6 persoane. De asemenea, au fost aplicate şi două sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 1000 lei.

În ziua de 08.03.2010, s-a desfăşurat o acţiune pentru combaterea abaterilor comise de conducătorii auto care nu respectă regulile privitoare la acordarea priorităţii trecerii pietonilor, ocazie cu care au fost controlaţi 250 de conducători auto, fiind aplicate 15 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 8.550 lei, fiind reţinut şi un permis de conducere.

În cadrul aceleiaşi acţiuni, cu ocazia Zilei Femeii, agenţii de poliţie rutieră au oferit flori participantelor la trafic.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
315

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
453

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
581

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...