Acțiune de amploare noaptea trecută, cu polițiști rutieri, jandarmi și polițiști de frontieră!

Au fost vizate zonele în care se formează aglomerări de persoane, localurile publice, precum și principalele artere rutiere.

Acțiune de amploare noaptea trecută, cu polițiști rutieri, jandarmi și polițiști de frontieră!

În noaptea de 2 spre 3 decembrie 2023, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică cu sprijinul polițiștilor rutieri, a celor de la acțiuni speciale și a polițiștilor din cadrul subunităților de poliție au acționat pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor stradale și pentru siguranța traficului rutier pe raza întregului județ.

Astfel, au fost vizate zonele în care se formează aglomerări de persoane, localurile publice, precum și principalele artere rutiere, fiind legitimate peste 600 de persoane și controlate 330 de autovehicule. 

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 84 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 40.000 de lei, și au fost constatate 12 infracțiuni, fiind demarate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care acestea au fost comise.

Dintre sancțiuni, 25 au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale privind conviețuirea socială, respectiv tulburarea ordinii și liniștii publice si provocare de scandal.

Totodată, au fost reținute 7 permise de conducere și 3 certificate de înmatriculare. 

La activități s-a beneficiat de sprijinul jandarmilor și polițiștilor de frontieră.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
85

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
114

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
177

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...