Acțiune de amploare a polițiștilor pentru prevenirea infracțiunilor silvice!

Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică împreună cu cei ai Serviciului Rutier și ai subunităților de poliție au organizat în cursul zilei de joi, 4 iulie 2024 o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în domeniul silvic.

Acțiune de amploare a polițiștilor pentru prevenirea infracțiunilor silvice!

Astfel, aproximativ 60 de forțe de ordine au fost angrenate în activitățile desfășurate pe raza întregului județ, fiind vizați transportatorii de material lemnos care nu respectă prevederile legale.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 234 de persoane și au fost controlate 200 de autovehicule, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 46 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 21.010 de lei. 

De asemenea au fost confiscați 8 metri cubi de material lemnos.

Unul dintre șoferii opriți pentru control de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier  pe drumul național DN29 (E58), în localitatea Hudum, comuna Curtești,  este  un sucevean de 34 de ani, care transporta cu o autoutilitară 3 metri cubi de material lemnos.

 În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că datele înscrise în avizul de însoțire nu corespund cu cele faptice, motiv pentru care  bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 2.000 de lei, iar materialul lemnos care nu nu se regăsea în documente (un metru cub), a fost supus confiscării.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acțiunea ”blitz” a polițiștilor din cadrul Serviciului Rutier i-a nefericit pe vitezomanii din trafic!

astăzi, 20:13
65

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat duminică, 7 iulie a.c.,  o acțiune de tip ”blitz” pe raza municipiului Botoșani, pentru prevenirea și combaterea accid...

Peste 1000 de elevi botoșăneni nemulțumiți de notele de la Bac au depus contestații!

astăzi, 19:14
200

După afișarea rezultatelor inițiale la examenul de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2024, la nivelul județului Botoșani au fost depuse 1110 contestații. 461 de elevi au contestat notele la prob...

Vigilența polițiștilor în trafic a lăsat 23 de șoferi fără permis!

astăzi, 18:52
65

Polițiștii botoșăneni au organizat, în ultimele 24 de ore, 3 acțiuni punctuale în cadrul acțiunii BLOCADA, beneficiind de sprijinul jandarmilor și au intervenit la 74 de evenimente,...