Achizitie de toamna la primarie: 450 de crizanteme!

Achizitie de toamna la primarie: 450 de crizanteme!
Toamna se numara... crizantemele! Peste 400 de fire de flori de toamna au fost plantate in ultima saptamana in municipiul Botosani. Valoarea totala a investitiei facuta de Primaria Botosani se ridica la 50.000 de lei.

"Inca de la inceputul anului am zis ca vrem sa avem un Oras al Florilor. Am luat decizia de atunci ca in luna octombrie sa plantam crizanteme care pot rezista si la temperaturi mai scazute", a precizat Florin Ghiorghita, viceprimar al municipiului Botosani.

Conform edilului municipiului, a fost organizata o licitatie la care au participat 3-4 firme, castigatoare fiind desemnata firma Marisa Jardin, din Botosani,care a prezentat cel mai mic pret.

Au fost achizitionate 450 de fire de crizanteme, valoarea totala fiind de 50.000 lei, la un pret de 12 lei firul. Florile au fost plantate de 30 de angajati ai firmei, in zonele centrale, pe scuaruri, pe pietonal.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
13

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
64

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
22

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...