Achiţei face apel la toleranţă: "Vin sărbătorile de iarnă, ar trebui să fim mai buni..."

Liberalii nu se gândesc în această perioadă la schimbarea celor doi viceprimari ai municipiului Botoșani, Cosmin Andrei și Marius Buliga.

Prim-vicepreședintele PNL, Cristian Achiței, crede că în această perioadă ar trebui lăsate deoparte discuțiile legate de astfel de subiecte, și să încerce să fie cu toții mai buni și mai toleranți.

Declarațiile lui Achiței vin după ce consilierul local Florin Ghiorghiță a postat pe o rețea de socializare un mesaj prin care își manifestă indignarea cu privire la scandalurile de la nivelul administrației locale și propune schimbarea viceprimarilor, pentru unul având și înlocuitor, în persoana lui Paul Onișa.

"Domnul Ghiorghiță este consilier independent. Cred că în această perioadă, mai ales că vin sărbătorile de iarnă, ar trebui să fim mai buni, să dăm dovadă de toleranță, de bunăvoință, să fim alături de cei săraci și să îi ajutăm nu să începem să ne contrazicem sau să ne dăm cu părerea despre tot felul de treburi. Nu este acum perioada lor", a spus Cristian Achiței.
 
 
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Postul Părintelui Ionică, scos la concurs. Cine se poate înscrie și care sunt condițiile!

astăzi, 11:23

Dintre cele trei posturi clericale anunțate de Mitropolia Moldovei, două sunt din județul Botoșani. Este vorba despre postul de preot paroh la Parohia ”Izvorul Tămăduirii” din mun...

Razie de amploare în zonele ”fierbinți” din Botoșani! Două persoane băgate după gratii, amenzi de peste 20.000 de lei! (Foto)

astăzi, 10:57

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, a Inspectoratului General pentru Imigrări, a Inspectoratului Județean de Jandarmi  ...

Procesiune și recital de pricense la una dintre cele mai căutate mănăstiri din Botoșani!

astăzi, 10:44

Luni, 23 septembrie, Mănăstirea Gorovei își serbează hramul Icoanei Făcătoare de Minuni a Sfântului Ioan Botezătorul. Sărbătoarea începe de duminică, 22 septembrie, la o...