Accidentul din zona Lebada, produs din culpa exclusiva a soferului din Vorona, spun politistii botosaneni!

Ancheta politistilor, cu privire la teribilul accident petrecut in noaptea de duminica spre luni, la iesirea din municipiul Botosani, este in plina desfasurare!

In noaptea de 12 spre 13 aprilie, in jurul orei 02.00, Ciurariu Dragos, de 25 de ani, domiciliat in comuna Vorona, judetul Botosani, posesor al permisului de conducere categoria B din anul 2002, conducea un autoturism marca Ford pe strada Soseaua Iasului, din municipiul Botosani, pe relatia Botosani - Iasi.

"Pe un sector de drum in aliniament si panta, pe fondul vitezei excesive, soferul a pierdut controlul autoturismului, care a patruns pe sensul opus, unde a intrat in coliziune frontala cu o autoutilitara marca Volkswagen, condusa regulamentar de G. Vasile, de 39 de ani, din municipiul Botosani, dupa care a parasit partea carosabila inspre dreapta, avand in vedere sensul sau de mers, rasturnandu-se in afara partii carosabile", a precizat comisar manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

Din accident a rezultat decesul celor doi conducatori auto, vatamarea grava a numitilor C. Florin, de 21 de ani, din comuna Corni, judetul Botosani, si Z. Razvan, de 19 ani, din comuna Vorona, judetul Botosani, precum si vatamarea usoara a numitilor Z. Alexandru, de 22 de ani, si P. Ionut, de 20 de ani, ambii din comuna Vorona, judetul Botosani, toti patru pasageri in autoturismul Ford, se arata in comunicatul IPJ.

In momentul producerii accidentului, doar conducatorii auto purtau centura de siguranta.

"Din primele cercetari efectuate, s-a stabilit ca accidentul s-a produs din culpa exclusiva a conducatorului autoturismului Ford", mentoneaza comisar Manuela Ieremie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
81

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
865

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
404

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...