Accidentul din Ungaria, provocat de un botosanean!

Cumplita spaima pe o sosea din Ungaria, pentru aproape 50 de romani care s-au rasturnat cu autocarul ce ii aducea acasa, din Spania.

Inexplicabil, accidentul a fost provocat chiar de unul dintre ei: s-a apropiat de sofer si, inca nu se stie de ce, a tras de volan. 12 calatori au ajuns la spital, 4 in stare mai grava, anuntau medicii.

Barbatul de 37 de ani s-a ridicat brusc de pe locul lui si s-a oprit in dreptul soferului. Acolo, fara niciun fel de explicatie, a apucat volanul si a tras dreapta.

Masina a iesit de pe soseaua principala pe un drum secundar, la aproximativ doi metri mai jos, si s-a rasturnat pe partea laterala.

Oamenii au scapat pe unde au apucat - unii pe iesirile de urgenta, altii prin geamurile sparte. Cei patru romani internati sunt in afara pericolului, spun medicii.

Pasagerul vinovat, de loc din Botosani, a fost audiat de politisti, care spun ca risca pana la 8 ani de inchisoare. Accidentul vine la numai doua zile dupa ce cinci dintre ai nostri au murit aproape in acelasi loc. Autoturismul in care se aflau s-a izbit atunci de un TIR, tot romanesc.

Sursa: ProTV

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...