Accidentul de la Salcea, produs de un botoșănean de 32 de ani!

Șoferul din Botoșani a pierdut controlul volanului într-o curbă și s-a izbit frontal într-o mașină care circula regulamentar din sens opus. Două persoane au ajuns la spital!

Accidentul de la Salcea, produs de un botoșănean de 32 de ani!

Două persoane au fost rănite, luni seara, într-un accident rutier produs în zona orașului Salcea.

Potrivit anchetei polițiștilor, luni seara, în jurul orei 19.15, un bărbat de 32 de ani, din Botoșani, a condus un autoturism Dacia Sandero pe DN 29, din direcția Dumbrăveni către Salcea. La un moment dat, într-o curbă deosebit de periculoasă, semnalizată corespunzător, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul VW Caddy, condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 57 de ani, din Salcea.

În urma impactului, șoferul din Dacia Sandero a suferit leziuni fiind transportat cu ambulanța la Spitalul Județean Clinic de Urgență Suceava, unde a fost diagnosticat preliminar cu traumastism coloană cervicală, contuzie toracică, contuzie glezna stângă- rănit ușor, iar celălalt șofer a fost și el transportat la UPU Suceava, unde a fost diagnosticat preliminar cu TCC, contuzie toraco abdominală stângă, amnezie retrogradă, contuzie glezna stângă, plagă contuzie parietal stânga- rănit ușor.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, iar ulterior, le-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au jucat fotbal în memoria colegului ucis pe un peron de gară!

astăzi, 13:24
1

Astfel, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași (din Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău) au jucat ieri pe Stadionul Areni din Suceava, cu gându...

Bistro Provence, un loc unde simplitatea și eleganța se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă relaxantă (galerie foto)

astăzi, 12:44
122

La Bistro Provence din Botoșani poți să savurezi o cafea de calitate sau o gustare delicioasă, dar și un pahar de vin în compania unui preparat simplu și gustos.Bucăt...

Ce pedeapsă a primit un bărbat care a urinat pe mașina de poliție, după ce s-a îmbătat și a provocat un accident rutier

astăzi, 12:39
95

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Cristinel C., aflat în prezent în Penitenciarul Botoşani, la pedeapsa de 4 ani și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tu...