Accidentul de la Oraseni Deal, produs din cauza neglijentei victimei!

Accidentul de la Oraseni Deal, produs din cauza neglijentei victimei!

 Dupa ce a fost lovit, baiatul de 15 ani s-a rostogolit in santul de pe marginea drumului  

Inconstienta si neglijenta din partea baiatului de 15 ani, lovit dimineata de masina condusa de seful Ocolului Silvic Mihai Eminescu. 

Accidentul s-a produs la intersectia drumurilor judetene 208C cu 207N. Vlad Bucman, de 15 ani, a incercat sa traverseze strada prin spatele unui autocar care tocmai parcase pe celalalt sens de mers. In acel moment a fost lovit din plin de Opelul condus de seful Ocolului Silvic Mihai Eminescu, Mircea Cosman.

"A venit din fata de dupa un autocar parcat. A venit cu capul intr-un podet de pe partea dreapta. Nu stiu daca a coborat din autocar sau nu. Eu nu aveam viteza pentru ca am oprit in cinci metri masina si mergeam cu atentie pentru ca erau vite pe marginea drumului, si oameni", a povestit Mircea Cosman, de 50 de ani, autorul accidentului.

Dupa ce a fost lovit, baiatul de 15 ani s-a rostogolit in santul de pe marginea dreapta a drumului, unde s-a lovit puternic cu capul de un podet de beton. La fata locului a ajuns imediat o ambulanta, care l-a preluat si l-a transporat la spital, starea baiatului agravandu-se foarte mult.

Acesta a suferit un traumatism cranio-facial acut deschis, o plaga masiva in regiunea frontala, fiind transportat la Iasi in coma de gradul I.

"Tanarul s-a angajat in traversarea strazii prin spatele unui autoturism oprit pe carosabil, fara a se asigura in prealabil", a precizat agentul sef Gabriel Botezatu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
84

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
865

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
406

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...