Accidentata pe trecerea de pietoni, insa din vina victimei!

Accidentata pe trecerea de pietoni, insa din vina victimei!
Minora in varsta de 16 ani accidentata, pe cand se pregatea sa urce in tramvai, de un sofer cu trei ani mai mare decat ea!

Marti dimineata, in jurul orei 07.50, C. Mihai, in varsta de 19 ani, domiciliat in municipiul Botosani, conducea un autoturism marca Dacia 1310, pe strada I. Pillat, din Botosani.

“Soferul a surprins si accidentat usor pe minora Z. D., de 16 ani, din orasul Flaminzi, judetul Botosani, angajata neregulamentar in traversarea strazii, pe marcajul pietonal situat la intersectia cu Calea Nationala, insa pe culoarea rosie a semoforului electric destinat pietonilor", a precizat Manuea Ieremie, purtator de cuvant in cadrul Inspectoratului Judetean al Politiei Botosani.

Din primele cercetari efectuate, s-a stabilit ca victima intentiona sa urce in tramvaiul oprit in statie.

Victima a fost internata la Spitalul de Pediatrie Botosani, unde, in urma investigatiilor de specialitate, s-a stabilit ca nu a suferit leziuni osoase.

In momentul producerii accidentului, conducatorul auto nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice, se arata in comunicatul IPJ Botosani.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
109

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
77

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
241

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...