Accidentata in timp ce astepta in statie!

Accidentata in timp ce astepta in statie!
O batrana care astepta intr-o statie pentru mijloace de transport in comun din Botosani a ajuns la spital din cauza unui sofer care, efectuand o manevra de mers inapoi, nu s-a asigurat corespunzator.

Incidentul s-a petrecut joi dimineata, in jurul orei 09:55, in municipiul Botosani.

T. Emil, de 55 de ani, din comuna Durnesti, judetul Botosani, conducea un autoturism marca Dacia, pe strada I.C. Bratianu din municipiul Botosani.

Incercand sa efectueze o manevra de mers inapoi, in alveola statiei pentru mijloace de transport in comun, nu s-a asigurat corespunzator, imprejurare in care a surprins si accidentat pe A. Viorica, de 79 de ani, din comuna Sulita, judetul Botosani, care se afla pe partea carosabila, in alveola.

In urma accidentului, victima a suferit leziuni care au impus internarea sa in spital. Din primele cercetari efectuate s-a stabilit ca in momentul producerii accidentului conducatorul auto nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

Intrucat evenimentul rutier s-a produs din culpa sa, ca urmare a neasigurarii corespunzatoare la efectuarea manevrei de mers inapoi, conducatorul auto este cercetat penal cu privire la leziunile produse victimei.

Cauza urmeaza a fi solutionata procedural in functie de pozitia procesuala a victimei si de numarul de zile de ingrijiri medicale necesare pentru vindecarea leziunilor ce i-au fost produse.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
128

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
485

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
193

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...