Accidentata dupa ce a coborat dintr-un maxi-taxi oprit intre statii

Şofer de maxi-taxi cercetat pentru vătămare corporală din culpă, după ce o femeie care tocmai coborâse din autovehicul a fost accidentată. Oamenii legii au stabilit că locul în care s-a produs accidentul rutier nu era semnalizat ca staţie pentru urcarea sau coborârea călătorilor.  

Vineri, în jurul orei 16.20, în timp ce conducea un autoturism pe strada I.C.Brătianu din municipiul Botoşani, M. Daniel-Dumitru, de 27 de ani, din municipiul Botoşani, efectuează un viraj la stânga, pe un sector de drum unde circulaţia se defăşoară într-un singur sens, împrejurare în care surprinde şi accidentează pe Z. Elena, de 55 ani, din municipiul Botoşani.

Cu ocazia cercetării la faţa locului, poliţiştii au stabilit că victima coborâse dintr-un autovehicul maxi-taxi, condus de către T. Geacin, de 47 ani, din municipiul Botoşani, care a oprit, deşi în zona producerii accidentului rutier nu exista staţie pentru urcarea sau coborârea călătorilor.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a lui Z. Elena, care a fost transportată la Spitalul Judeţean Botoşani, unde a primit îngrijiri medicale, rămânând internată.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Aceştia au fost conduşi la Spitalul Judeţean Botoşani, unde atît lor cît şi victimei le-au fost recoltate probe biologice de sînge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele verificări efectuate s-a stabilit că vinovăţia producerii accidentului rutier aparţine lui T. Geacin, care a oprit un autovehicul ce efectuează transport public de persoane, în alt loc decît cele prevăzute pentru urcarea sau coborârea călătorilor.

Atât faţă de conducătorul auto de pe maxi-taxi, cât şi faţă de M. Daniel Dumitru se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Ionică, pomenit zi de zi prin oficierea Sfintei Liturghii și a Slujbei parastasului!

Saturday, 28 September 2024

Au trecut două săptămâni de când Părintele Ioan Alupoaiei, parohul Bisericii Izvorul Tămăduirii din municipiul Botoșani, a părăsit această lume. După tradiția veche și gene...

Mamă și fiu transportați la spital după ce s-au răsturnat cu mașina în Dorohoi! (foto)

Saturday, 28 September 2024

Două persoane, o femeie de 55 de ani și fiul ei, de 17 ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă după-amiază, pe strada Progresului din municipiul D...

Rugăciuni pentru ferirea de furtuni și inundații în bisericile din Botoșani!

Saturday, 28 September 2024

Având în vedere avertizările meteorologice referitoare la mari furtuni şi ploi abundente, care vor cuprinde mai multe regiuni din România, Patriarhia Română îndeamnă ...