Accidentat grav, pe cand curata zapada de langa masina!

Accidentat grav, pe cand curata zapada de langa masina!
Un accident, pe cât de stupid, pe atât de grav, s-a petrecut aseară! Un bărbat aflat pe marginea drumului, care încerca să îndepărteze zăpada de lângă autoturismul său pentru a putea porni la drum, a fost luat în plin de o maşină scăpată de sub control.

În seara de 13 februarie, în jurul orei 20.20, în timp ce conducea autoturismul marca Kia pe D.N. 29 B, dinspre localitatea Cătămărăşti Deal înspre municipiul Dorohoi, M. Gheorghe, de 54 de ani, din municipiul Botoşani, pe fondul neadaptării vitezei de deplasarea la condiţiile de drum, respectiv carosabil acoperit cu zăpadă, a intrat în coliziune cu autoturismul marca Wolkswagen, care se afla staţionat parţial pe partea carosabilă, poziţie semnalizată cu luminile de avarii.

În urma impactului dintre cele două autoturisme a rezultat vătămarea corporală a conducatorului autoturismului marca Wolkswagen, A. Stelica, de 29 de ani, din comuna Tudora, care se afla pe partea carosabilă şi încerca să îndepărteze zăpada de lângă autoturismul său, pentru a putea să-şi continue deplasarea.

A. Stelică a fost transportat la Spitalul Judeţean Botoşani, unde a primit îngrijiri medicale, rămânând internat. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Faţă de M. Gheorghe se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, în cauză urmând a se propune soluţie procedurală.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
11

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
32

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...

ANPC atenționează: Nu cumpărați de oriunde alimente pentru masa de Paște!

astăzi, 11:20
37

Președintele interimar al ANPC, Sebastian Hotca, a explicat că unul dintre cele mai importante aspecte de care ar trebui să ținem cont este, în primul rând, locul de unde ne facem...