Accidentare groaznica pentru fotbalistul Demba Ba! Are tibia făcută praf! FOTO, VIDEO

Accidentare groaznica pentru fotbalistul Demba Ba! Are tibia făcută praf! FOTO, VIDEO
Fotbalistul senegalez Demba Ba a suferit ieri o accidentare horror în China, în meciul echipei sale, Shanghai Shenhua, cu Shanghai SIPG, după o intrare dură lui Sun Xiang.

Goal.com a publicat radiografia făcută de fotbalistul senegalez născut în Franța, iar lucrurile par extrem de grave. Nu se știe cât de bine se va recupera jucătorul de 31 de ani, având în vedere că tibia sa este făcută praf. Aceeași sursă scrie că fostul fotbalist al celor de la Chelsea si Besiktas a fost dus imediat la spital și i s-a făcut anestezie generală, trezindu-se cu dureri mari câteva ore mai târziu.


Prima sa grijă a fost: "Am câștigat meciul?". Când a ieșit să dea declarații, președintele clubului chinez, Wu Xiaohui, a îzbucnit în plâns, afectat de starea lui Demba Ba.

"Această accidentare i-ar putea încheia cariera. Nu e drept. Ba e prea bun ca să i se întâmple asta"Gregorio Manzano, antrenor Shanghai Shenhua.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Festivalul Luminilor organizat în două localități din Botoșani! (foto)

astăzi, 09:19
7

Evenimentul „Festivalul Luminilor” se află la prima ediție, fiind organizat de Asociația „Arlechino Moldova” în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) d...

Botoșăneanul Emanuel Barica, moment colosal în prima semifinală la Românii au talent: Tu, pictând, te vindeci pe tine!” (Video)

astăzi, 08:38
74

Jurații și-au arătat aprecierea pentru momentul oferit de Emanuel Barica. De altfel, în urma evoluției de vineri seara, Emanuel Barica s-a calificat în Finala ”Românii au t...

Lucian Trufin: „Soluția pentru a ține tinerii în Botoșani e să îi învățăm o meserie bine plătită, după modelul școlii de meserii de la Vlăsinești”

astăzi, 08:30
17

Candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani consideră că cel mai eficient mod pentru a-i determina pe tineri să nu mai plece la muncă în străinătate sa...