ACCIDENT: Un botosanean s-a urcat baut la volan, s-a izbit cu masina in doi copaci, dupa care a fugit!

ACCIDENT: Un botosanean s-a urcat baut la volan, s-a izbit cu masina in doi copaci, dupa care a fugit!
Politistii suceveni au fost sesizati, duminica seara, despre faptul că pe DN 2K, la ieșirea din localitatea Milișăuți către comună Iaslovăț, a avut loc un accident rutier.

Acestia s-au deplasat la fața locului, au identificat un autoturism care prezintă avarii multiple ca urmare a impactului cu doi copaci amplasați lângă partea carosabilă. În zonă nu a fost însă identificată nicio victimă său persoană care să fi fost în acest autoturism în momentul impactului.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul aparține unui bărbat de 34 ani, din județul Botoșani, care locuiește pe raza comunei Iaslovăț.

Pe timpul cercetărilor, în jurul orei 22.50, la fața locului s-a prezentat proprietarul autoturismului, care a declarat că el a condus autoturismul și a plecat de la fața locului imediat după impact.

Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,84 mg/ l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal care va fi soluționat procedural.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
183

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
371

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
103

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...