ACCIDENT! Tineri răniţi după ce au fost aruncaţi de pe motocicletă! FOTO

Un bărbat şi o femeie, de 34, respectiv 24 de ani, au ajuns duminică seara la Unitatea de Primiri Urgenţe după ce au fost implicaţi într-un accident rutier pe strada Săvenilor, din municipiul Botoşani.

Cei doi coborau cu motocicleta pe strada Săvenilor, când la un moment dat un VW Golf a virat la stânga pentru a intra pe o străduţă, motocicleta aflată în depăşire izbindu-se în partea laterală a maşinii.

Cei doi motociclişti au fost aruncaţi pe asfalt, suferind mai multe traumatisme. Ei au fost transportaţi cu ambulanţa la spital pentru îngrijiri şi investigaţii de specialitate. 

Şi conducătorul auto a fost dus la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cine se face vinovat de producerea acestui accident.




 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Gabi Tamaș i-a rupt tibia directorului sportiv de la FC Botoșani. Șchiopu: ”Nu a fost o răutate!” / Iftime: ”La cap să nu se lovească!”

astăzi, 13:13

Unul dintre modulele cursului de director sportiv organizat de FRF s-a terminat cu un moment dificil: Gabi Tamaș (41 de ani) i-a rupt tibia lui Daniel Șchiopu, director sportiv la FC Botoșani. L...

După 35 de ani: Se demolează ruinele din spatele Băii Centrale. ”Închidem o rană a orașului!” (Foto)

astăzi, 12:54

Construcția impunătoare s-a transformat odată cu trecerea anilor într-o ruină acoperită de vegetație, pe unde o vreme s-au adăpostit oamenii străzii. Clădirea aparținea municipalităț...

Cutremur în zona Vrancea! Ce ar trebui să știe botoșănenii și cum se pot pregăti!

astăzi, 12:22

Azi-noapte, în jurul orei 01:48, în zona seismică Vrancea, s-a produs un cutremur mediu, cu magnitudinea de 4,0 pe scara Richter. Potrivit Institutului Național de Cercetare - Dezvolt...