Accident TERIBIL la Iaşi: Un olimpic la matematică a murit după ce a votat

Accident TERIBIL la Iaşi: Un olimpic la matematică a murit după ce a votat
Un tânăr de 18 ani, elev în clasa a XII-a la Liceul de Informatică "Grigore Moisil" din Iaşi, olimpic la matematică, a murit, duminică seară, lovit de o maşină în timp ce se plimba pe şoseaua Ciric, după ce ieşise de la vot, accidentul fiind provocat de un bărbat băut.

Accidentul s-a produs duminică seară, când tânărul de 18 ani ieşise de la vot, de la secţia amenajată la Şcoala nr. 10 din cartierul ieşean Tătăraşi, şi se plimba împreună cu un prieten în zona lacului Veneţia, pe şoseaua Ciric, scrie Ziarul de Iaşi.

Băiatul, care circula pe marginea drumului, în afara părţii carosabile, a fost lovit de o maşină, iar paramedicii care au ajuns la faţa locului nu l-au mai putut salva, fiind declarat decesul.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi, Anca Vîjiac, şoferul care a provocat accidentul, în vârstă de 59 de ani, era băut.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lecția de viață a afaceriștilor cu magazin în Botoșani: ”Frații noștri mai mici s-au sacrificat pentru ca noi să putem face o facultate!”

astăzi, 10:11
36

Firma Dedeman a fost ridicată de doi frați, Dragoș și Adrian Pavăl, născuți într-un sătuc din județul Suceava. Dragoș, cel mai mare dintre frați, a fost îndemnat să meargă la ...

Elev din Botoșani, Medalie de Aur la Olimpiada Națională de Limbi Clasice!

astăzi, 09:09
93

S-au calificat 302 elevi din 36 de județe ale țării.Printre participanți au fost și elevi din Botoșani care au reușit performanțe remarcabile.Astfel, Yanis-Andrei Cazaciuc, elev în c...

Floriile şi Săptămâna Sfintelor Pătimiri ale Domnului

astăzi, 08:31
44

Astăzi se încheie perioada Postului Mare propriu-zis, însă postirea noastră nu se termină, ci creşte în asprime şi intensitate în Săptămâna Sfintelor Pătimiri. P...