Accident teribil! Două persoane au murit și alte două au fost rănite, după ce un şofer a pătruns pe contrasens! FOTO, VIDEO

Accident teribil! Două persoane au murit și alte două au fost rănite, după ce un şofer a pătruns pe contrasens! FOTO, VIDEO
Un cumplit accident de circulație s-a produs, duminică seara! Două persoane au decedat, iar alte două au fost rănite după impactul violent dintre două autoturisme.

Accidentul s-a produs pe drumul național Botoșani-Ștefănești. Un autoturism Ford Focus  în care se afla doar șoferul, Daniel C., de 32 de ani, din Guranda, se deplasa spre Botoșani, iar la un moment dat conducătorul auto a pătruns pe contrasens și a lovit frontal un VW Caddy, înmatriculat în județul Cluj, în care se aflau trei frați, şi care era condus de Daniel P., de 29 de ani, din satul Broşteni, comuna Durneşti.

În urma impactului extrem de violent, unul dintre fraţii din VW, un tânăr de 28 de ani, Ciprian P., aflat pe scaunul din dreapta faţă, a decedat, iar șoferul Fordului a fost rănit grav, fiind resuscitat de medici la locul accidentului. Din păcate, manevrele de resuscitare nu au dat rezultate, la mai bine de o oră de la producerea accidentului fiind declarat și decesul conducătorului auto de pe Ford.

Şoferul de pe VW şi fratele aflat în viaţă, în vârstă de 38 de ani, au fost preluaţi de Ambulanțe și transportaţi la spital pentru îngrijiri, suferind multiple traumatisme.
 
“La locul solicitării am găsit patru victime. Două erau conştiente, iar după ce au fost stabilizate au fost transportate la Spitalul Judeţean. Alte două victime au fost găsite în stop cardio-respirator, s-au continuat manevrele de resuscitare timp de aproximativ 50 de minute, dar fără niciun rezultat. Pacienţii transportaţi la spital sunt politraumatizaţi, cu traumatisme toraco-abdominale", a spus medicul Eduard Gurău, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

La locul tragediei au intervenit mai multe echipaje ale ISU, de descarcerare și prim ajutor, Ambulanțe și echipaje de poliție. Cei doi bărbaţi care au murit au fost scoşi dintre fiarele contorsionate de echipajul de descarcerare. 

“În momentul sosirii la locul intervenției a Gărzii Trușești colegii mei au constatat că în accident au fost implicate două autoturisme din care au rezultat patru victime. Am sosit și cu două echipaje de la Botoșani. S-au continuat manevrele de resuscitare pentru două dintre victime împreună cu colegii de la Ambulanță, iar două victime au fost transportate la Spitalul Județean Mavromati. Au fost scoase de colegii mei două persoane încarcerate", a declarat Narcis Jachel, din cadrul ISU Botoșani. 

Mama celor trei frați a ajuns și ea la fața locului și când a aflat ce s-a întâmplat a început să țipe că i-au fost omorâți copiii.

Deocamdată, nu se cunosc motivele pentru care șoferul Fordului a pătruns pe contrasens. La locul accidentului nu au fost descoperite urme de frânare.

“Din cele constatate la fața locului a avut loc un impact frontal între cele două autoturisme pe sensul de deplasare Trușești-Ștefănești, pe sensul de deplasare al autoturismului VW. Continuăm cercetările, avem câțiva martori de audiat", a precizat Ionuț Apostol, din cadrul Poliției Rutiere

În urma efectuării necropsiei se va stabili dacă şoferul care a provocat accidentul era băut.











 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Cinstim astăzi Învierea Domnului (Sfintele Paşti)

astăzi, 07:58
2

Numim sărbătoarea de azi Paști, după cuvântul care în vechiul grai evreiesc însemnează trecere; fiindcă aceasta este ziua în care Dumnezeu a adus, la început, lumea...

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
201

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
969

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...