Accident rutier, cu șofer beat la volan! Acesta i-a injurat pe politisti si i-a amenintat!

Accident rutier, cu șofer beat la volan! Acesta i-a injurat pe politisti si i-a amenintat!
La data de 23 noiembrie 2013, în jurul orei 16.45, Poliţia Municipiului Botoşani a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Griviţa din municipiul Botoşani, în zona intersecţiei cu Calea Naţională, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar unul dintre conducătorii auto se află sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Griviţa din municipiul Botoşani, A. Ionel, de 40 ani, din municipiu, nu a păstrat o distanţă regulamentară în mers faţă de autoturismul condus de D.Manix, de 40 ani, din municipiul Botoşani,care rula în faţa sa, pe același sens de mers, împrejurare în care, cele două autovehicule au intrat în coliziune.

Întrucât A. Ionel emana halenă alcoolică, poliţiştii i-au solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest, procedură pe care acesta a refuzat-o.

Totodată, conducătorul auto a manifestat o atitudine sfidătoare faţă de membrii echipajelor de poliţie, adresându-le injurii, expresii jignitoare şi ameninţări.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Judeţean Botoşani, unde a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, continuând să se manifeste violent, împrejurare în care, cadrele medicale au prescris trimiterea către secţia de psihiatrie, unde bărbatul a rămas internat.

Față de A. Ionel s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de refuzul conducătorului unui autovehicul de a se supune recoltării probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei și sfidarea organelor judiciare, urmând a se propune soluție procedurală.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum va arăta programul „Respect pentru pacienți”, anunțat de Lucian Trufin, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Botoșani

astăzi, 11:04
1

„În mandatul doamnei președinte Doina Federovici s-au realizat investiții extraordinare în unitățile medicale din județ. Avem echipamente noi, mobilier nou, saloane curate și c...

Noaptea Muzeelor 2024 la Botoșani, o ediţie aniversară sub semnul protestelor şi grevelor!

astăzi, 10:10
17

Organizatorii au anunţat că sâmbătă, la evenimentul Noaptea Muzeelor, vor fi deschise 253 de obiective în toată ţara, cu cele mai multe în Bucureşti - 55, la Iaşi - 34, T&aci...

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
56

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...