Accident rutier: A anuntat Politia abia dupa ce a dus victima acasa!

Accident rutier: A anuntat Politia abia dupa ce a dus victima acasa!
A lovit o femeie care s-a angajat neregulamentar în traversarea străzii, dar a anunţat Poliţia abia după ce a dus femeia la un medic şi apoi acasă.

Duminică, în jurul orei 12.05, Poliția municipiului Botoșani a fost sesizată cu privire la faptul că la Spitalul Județean Botoșani s-a prezentat pentru îngrijiri medicale L. Elena, de 77 ani, din comuna Sulița, județul Botoșani, femeia declarând că a fost victima unui accident rutier.

Cercetările efectuate de poliţişti au stabilit că la data de 08.04.2012, în jurul orei 09.00, L. Elena se deplasa în calitate de pieton pe DJ 297, pe direcţia Cheleș - Sulița, pe partea stângă a sensului său de mers.

La un moment dat, femeia s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis și fără să se asigure, împrejurare în care a fost surprinsă și accidentată de autoturismul condus regulamentar de A. Cosmin, de 25 ani, din comuna Lunca, județul Botoșani.

După producerea evenimentului, conducătorul auto a transportat victima la o unitate medicală din localitatea Sulița și apoi la domiciliul acesteia, fără a înştiinţa organele de poliţie.

Acesta s-a prezentat la Postul de Poliţie Lunca, în jurul orei 13.00. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză continuă cercetările, urmând a se propune soluţie procedurală.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șefii MAI băgați în ședință de prefectul Sorin Cornilă: „Ne dorim ca efectivele de ordine publică să aibă o prezență vizibilă și activă în teren!” (foto)

astăzi, 15:48
59

Prefectul județului Botoșani, Sorin Cornilă, a convocat, luni, o ședință operativă cu șefii structurilor MAI din județ.La întălnirea de lucru au participat Comisar șef Costî...

Pui de bufniță salvat de jandarmii botoșăneni, după un apel la 112! (foto)

astăzi, 15:31
50

Prin grija jandarmilor botoșăneni, un pui de bufniță a ajuns pe mâini bune, la un cabinet veterinar din municipiul Botoșani, care a acceptat să îi îngrijească rănile produse,...

Femeie transportată la spital în urma unui accident produs pe o stradă din Botoșani! (foto)

astăzi, 15:15
345

O persoană a fost rănită în urma unui accident rutier produs pe strada Petru Rareș din municipiul Botoșani, luni după-amiază. În eveniment au fost implicate două autoturisme.La...