Accident "raportat" la cabinetul scolii!

A accidentat un copil, l-a dus la cabinetul scolii pentru a se asigura ca elevul nu prezinta leziuni, dupa care a plecat linistit acasa, fara sa mai astepte politistii!

Oamenii legii au fost anuntati de medicii de la Spitalul de Pediatrie, unde minorul a ajuns peste aproape doua ore.

Soferul este cautat acum de politisti, acesta urmand sa dea explicatii pentru parasirea fara drept a locului accidentului.

Luni, la ora 12.40, Spitalul de Pediatrie Botosani a comunicat acordarea de ingrijiri medicale unui minor in varsta de 11 ani, din municipiul Botosani, elev in clasa a V-a, care prezenta leziuni care nu au necesitat internarea, produse in urma unui accident rutier.

Din primele cercetari efectuate s-a stabilit ca in jurul orei 11.00, in timp ce minorul traversa neregulamentar strada N. Iorga, in zona Colegiului A.T.Laurian, impreuna cu un alt coleg, in fuga, printre masinile oprite la semafor, a fost acrosat de un autoturism marca Dacia de culoare gri.

Dupa accident, conducatorul auto insotit de minor s-au deplasat la cabinetul medical al scolii unde cadrele medicale au constatat ca minorul nu a suferit leziuni vizibile, motiv pentru care conducatorul auto a parasit locul faptei.

Se continua cercetarile in vederea identificarii conducatorului auto si stabilirii cu exactitate a cauzelor si imprejurarilor in care s-a produs evenimentul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
14

Înaintea sărbătorilor pascale, poliÈ›iÈ™tii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale È...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
25

 Cu multă dorire în suflet pentru viaÅ£a monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată ÅŸcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
276

Proiectul de lege care propune eliminarea obligaÈ›iei părinÈ›ilor singuri de a lucra în ture de noapte È™i precizează că aceÈ™tia pot lucra doar dacă îÈ™i doresc a fost votat favorabil...