Accident provocat în miez de noapte de un șofer care circula pe "Interzis"! FOTO

Accident provocat în miez de noapte de un șofer care circula pe "Interzis"! FOTO
Un șofer care a circulat, în noaptea de marți spre miercuri, după propriile reguli pe o stradă din Municipiul Botoșani a provocat un accident.

Potrivit martorilor, un tânăr aflat la volanul unui autoturism Alfa Romeo, înmatriculat în Bulgaria, se deplasa, cu puțin înainte de miezul nopții, pe "Interzis", pe strada Ștefan Luchian, dinspre Pro Casa, iar când a ajuns la intersecția cu strada Octav Onicescu a pătruns fără să se asigure. În acel moment a fost izbit de un Ford care circula regulamentar dinspre Bulevard către Calea Națională.

În urma impactului ambele autoturisme au fost avariate, dar din fericire nu au fost înregistrate victime omenești. Mașinile au fost luate pe platformă, iar cei doi șoferi cel mai probabil se vor înțelege pe cale amiabilă.

Cu doar câteva minute de acest accident, un șofer a ajuns cu mașina pe spațiul verde, la câțiva pași de intersecția dintre strada Octav Onicescu și Calea Națională, după ce mai mulți martori spun că s-ar fi întrecut un alt conducător auto. A abandonat mașina, dar s-a întors imediat însoțit de mai mulți amici, după care s-a făcut nevăzut.







 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rareș Prisacariu, printre prezentatorii unei gale la care nominalizați sunt Patriarhul României, președintele Academiei și Leon Dănăilă!

astăzi, 08:45
22

Ediția a XIII-a a Premiilor Radar de Media, sub genericul „Valori Contemporane”, va avea loc la Sala Luceafărul din bucurești, pe 11 iulie 2024.Printre nominalizații la categoria P...

Oficial de la MapN, despre aparatul de zbor fără pilot descoperit în județul Botoșani: ”A rezultat că...”

astăzi, 08:18
126

Cu privire la informațiile referitoare la aparatul de zbor fără pilot descoperit în luna februarie în județul Botoșani, Biroul de presă al MApN face următoarele precizări:&Icir...

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
162

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...