Accident provocat de un botoşănean în Suceava!

  Două autoutilitare cu semiremorcă, conduse de şoferi din Iaşi şi Botoşani, au fost implicate într-un accident produs marţi, pe strada Aeroportului din oraşul Salcea, unul dintre şoferi fiind rănit.

 În jurul orei 15.45, un bărbat de 39 ani, din municipiul Botoşani, în timp ce conducea un ansamblu format din autoutilitară şi semiremorcă a încălcat marcajul longitudinal continuu, a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu ansamblul format din autoutilitară şi semiremorcă condus de un bărbat de 35 ani, din judeţul Iaşi, scrie Monitorul de Suceava.

În urma impactului, conducătorul autoutilitarei din județul Iaşi a suferit leziuni ușoare, fiind transportat cu ambulanţa la spital pentru îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, iar la spital li s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, se precizează în comunicatul poliţiei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani și Neamț au acționat la Stânca-Costești, bărbat prins în flagrant! (Foto)

astăzi, 11:52

În perioada 28 septembrie - 02 octombrie 2024, polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Botoșani, împreună cu cei din cadrul Biroului Județean de Poliție Tra...

Recomandarea săptămânii la Cinema Unirea Botoșani: ”Profesorul care a promis marea!” (Video)

astăzi, 11:26

Antonio pare un simplu învățător. Un om ce a pătruns într-un sat mic, izolat, din Burgos, Spania, cu zâmbet larg așternut pe chip și dorința de a învăța copiii. &Ic...

PSD Botoșani, Marius Budăi: „Botoșănenii sunt îngrijorați de direcția în care se îndreaptă județul, după ce schimbarea promisă de Iftime se dovedește a fi o mare țeapă”

astăzi, 11:14

Prim-vicepreședintele PSD Botoșani, deputatul Marius Budăi, l-a pus la punct pe președintele ales al CJ Botoșani, Valeriu Iftime, după ce acesta a dat vina pe PSD invocând un sondaj de opi...