Accident produs de un botoşănean, după ce a intrat cu viteză într-o curbă deosebit de periculoasă!

Accident produs de un botoşănean, după ce a intrat cu viteză într-o curbă deosebit de periculoasă!

 arhiva  

O femeie a fost rănită şi două maşini avariate! Viteza l-a dus la un pas de tragedie pe un botoşănean care a ignorat toate regulile de circulaţie. Pe un carosabil umed, şoferul a intrat cu viteză într-o curbă deosebit de periculoasă, după care a intrat pe contrasens şi s-a izbit într-o maşină care circula regulamentar.

În cursul zilei de vineri, la ora 18.00, pe D.N. 17, în comuna suceveană Poiana Stampei, un bărbat de 35 de ani, din municipiul Botoşani, în timp ce conducea autoturismul, într-o curba deosebit de periculoasă la dreapta, pe fondul vitezei neadaptate la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed, a derapat, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autoturismul  condus de un bărbat de 59 de ani, din municipiul Bucureşti, care circula regulamentar din sens opus.
        
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a unei femei, de 56 de ani, din municipiul București, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 59 de ani.

Ambii conducători au fost testaţi cu aparat etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri, dar au fost conduşi la Spitalul Vatra Dornei unde li s-a u recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Două victime din cauza vitezei!

Zona pare să fie una cu ghinion pentru şoferii din Botoşani! La începutul acestei săptămâni, în aceeaşi comună din judeţul Suceava, un alt botoşănean, în vârstă de 55 de ani, s-a izbit într-un parapet metalic după ce a intrat cu viteză în curba deosebit de periculoasă, pe fondul vitezei excesive. În urma accidentului, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto și a unei femei de 51 de ani, din aceeași localitate, pasageră în autoturism.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

astăzi, 22:23
56

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

astăzi, 22:04
315

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

astăzi, 21:10
125

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...