ACCIDENT pe strada Primaverii! O femeie a ajuns la spital, dupa ce a traversat prin loc nepermis! FOTO

O femeie in varsta de 57 de ani a ajuns in urma cu putin timp la Unitatea de Primiri Urgente Botosani, dupa ce a traversat strada Primaverii prin loc nepermis si a fost izbita in plin de o masina.

Desi politistii botosaneni ii informeaza pe pietoni atunci cand se angajeaza in traversarea unei strazi sa traverseze pe trecerea de pietoni si sa se asigure inainte de a trece pe partea cealalta, unii pur si simplu ignora acest lucru.

Asta s-a intamplat si marti dupa-amiaza pe strada Primaverii, atunci cand o femeie a sarit fix in fata unei masini marca Opel, fiind izbita in plin. Pe langa faptul ca nu a traversat pe trecere, aceasta nici nu s-a asigurat.

Soferul nici nu avea cum sa o vata, dat fiind faptul ca victima a iesit de dupa o gramada de nisip, adusa de firma care efectueaza lucrari pe strada Primaverii.

O ambulanta a ajuns la fata locului si a preluat-o pe femeie, transportand-o la spital pentru investigatii. Si politistii au ajuns la accident si au inceput masuratorile.













 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Măsuri de ordine și siguranță publică asigurate de jandarmi la hramul Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iași!

astăzi, 14:58

Jandarmeria Română, prin Gruparea de Jandarmi Mobilă „Alexandru cel Bun” Bacău, va asigura, alături de celelalte structuri partenere, măsurile de ordine și siguranță publică...

Dansatorii din Botoșani fac cinste României la competiția din Cipru! (Foto)

astăzi, 14:38

Patru premii I, un premiu 3 și o mențiune au obținut sportivii din Botoșani care au reprezentat România la Cyprus Dance Fusion. Premiul I au obținut: Trio Choreography Fantasy - &ldqu...

Poliția de Frontieră Iași: În atenția șoferilor care tranzitează Punctul de Trecere a Frontierei Stânca!

astăzi, 12:45

Potrivit Poliției de Frontieră, în intervalul orar mai sus menționat, există posibilitatea înregistrării unor timpi crescuți de așteptare. Prin urmare, ”recomandăm participan...