ACCIDENT pe strada Petru Rares! DOUA masini distruse, PATRU persoane la spital si multe lacrimi! GALERIE FOTO

ACCIDENT pe strada Petru Rares! DOUA masini distruse, PATRU persoane la spital si multe lacrimi! GALERIE FOTO
Patru persoane au ajuns, joi dimineata, la Unitatea de Primiri Urgente Botosani, victime ale unui grav accident de circulatie ce a avut loc la intersectia strazilor Petru Rares cu Armeana.

Un autoturism marca Opel Astra, care venea dinspre strada Armeana spre strada Petru Rares, nu a acordat prioritate unui alt autoturism marca VW Passat care circula pe strada Petru Rares spre Calea Nationala, desi indicatorul cu STOP era foarte vizibil. Cele doua masini s-au izbit in plin, VW-ul ajungand pe strada Armeana, iar Opelul a ramas infipt intr-un parapet.

In urma impactului doua persoane, in varsta de 20 si 30 de ani, au fost transportate initial la spital cu multiple traumatisme, iar dupa 15 minute soferii celor doua masini, in varsta de 30 si 34 de ani, au solicitat ajutorul unei alte ambulante pentru ca se simteau rau.

Pana la sosirea ultimei ambulante, cei doi conducatori auto au plans pe marginea drumului, imbratisandu-se unul pe altul.



La fata locului a ajuns si o echipa de criminalisti, dar si un echipaj de la ISU Botosani, care a deconectat bornele de la baterii, pentru ca erau scurgeri de carburant.

Cei doi soferi au fost testati cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative.



































 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
263

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
305

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
192

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...