Accident pe strada Armeana, din municipiul Botosani! - FOTO

Accident pe strada Armeana, din municipiul Botosani! - FOTO
Doua persoane transportate la spital si doua masini avariate, in urma unui accident produs luni dupa-amiaza in intersectia strazilor Armeana cu Nicolae Grigorescu, din municipiul Botosani.

Din primele informatii, vinovat de producerea accidentului ar fi soferul unui autoturism Dacia Supernova. Acesta circula pe strada N. Grigorescu, iar in intersectie nu a acordat prioritate si a intrat in plin intr-o autoutilitara marca Peugeot, care circula pe strada Armeana.



Autoturismul Dacia Supernova, cu numar de Botosani, era condus de un barbat in varsta de 29 de ani, in timp ce la volanul autoutilitarei, inmatriculata in Mures, se afla un tanar de 23 de ani.



Masinile au fost serios avariate, doua persoane din autoutilitara Peugeot, soferul si o pasagera, fiind transportate la spital.

"Din primele verificari, conducatorul autoturismului marca Dacia nu a acordat prioritate autoturismului inmatriculat in judetul Mures, iar in urma accidentului au rezultat doua victime, care au fost transportate la Spitalul Judetean pentru ingrijiri medicale. In cauza se continua cercetarile pentru a se stabili imprejurarile care au condus la producerea accidentului", a declarat agent pr. Constantinica Cristian, din cadrul Politiei Rutiere Botosani.

Ambii soferi au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

astăzi, 18:51
117

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

astăzi, 18:02
240

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
60

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...