Accident mortal: Un botosanean de 32 de ani a murit, soferul era sub influenta bauturilor alcoolice!

Accident mortal: Un botosanean de 32 de ani a murit, soferul era sub influenta bauturilor alcoolice!
Tragedie, duminică seara, cauzată de inconştienţa unui şofer care a urcat beat la volan! Un botoşănean de 32 de ani a murit după ce conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcţiei de mers!

Duminică seara, în jurul orei 21.40, în timp ce conducea autoutilitatra TV pe DC 65 C, în localitatea Răchiţi, D. Vasile, de 38 de ani, din comuna Răchiţi, judeţul Botoşani, ajungând la intersecţia cu DJ 296 A, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la efectuarea unui viraj la dreapta, pierde controlul asupra direcţiei de mers şi se răstoarnă pe partea stângă a drumului.

Din accident a rezultat decesul lui M. Marian-Ciprian, de 32 de ani, din comuna Răchiţi, pasager pe platforma autoutilitarei.

"Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Judeţean Botoşani, unde i-au fost  recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Factorul drum şi semnalizarea rutieră nu au influenţat producerea accidentului", a declarat inspector pr. Daniela Darea, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

În cauză se efectuează cercetări faţă de D. Vasile, sub aspectul săvîrşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, urmând a se propune soluţie procedurală.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Te plimbi prin parc? Atenție la păsările ocrotite de lege. Ce facem cu un ciuf de pădure căzut din cuib! (Foto, Video)

astăzi, 11:26
33

În perioada primăverii, când puii de ciuf încep primele lecții de zbor, se întâmplă des ca aceștia să cadă pe pământ.Uneori se rănesc, astfel că este n...

Programul complet pentru Zilele Municipiului Botoșani, când urcă pe scenă Carla`s Dreams și Ștefan Bănică!

astăzi, 11:18
140

Deschiderea oficială a evenimentului are loc pe 9 mai, începând cu ora 18:00. Botoșănenii și nu doar se pot bucura de street food, parc de distracții și muzică în aer lib...

Au început pregătirile pentru a XVII-a ediție a Târgului Meșterilor Populari la Botoșani!

astăzi, 10:52
70

În perioada 10 – 12 mai, pe Pietonalul „Unirii” din Botoșani are loc cea de-a XVII-a ediție a Târgului Meșterilor Populari. Evenimentul este organizat de Centrul Jude...