ACCIDENT MORTAL pe drumul Botosani - Saveni: O persoană a murit, alte două sunt rănite! FOTO

Veneau de la spital, dar nu au mai ajuns acasă! Un bărbat a murit, iar alte două persoane sunt rănite, în urma unui grav accident produs marţi seara în apropiere de municipiul Botoşani. Doar şoferul maşinii a scăpat teafăr după o adevărată cascadorie pe şosea, autoturismul ajungând cu roţile în sus.

Autoturismul marca Opel se deplasa dinspre Botoşani spre Săveni. După Staţiunea Popăuti, imediat după o curbă, şoferul maşinii a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens, s-a izbit într-un mal de pământ, dupa care s-a răsturnat cu roţile în sus.

Ambulanţa sosită la faţa locului a preluat trei victime din maşina răsturnată, un bărbat şi două femei. Şoferul, Ovidiu G., în vârstă de 29 de ani, spune că ar fi fost orbit de farurile unei maşini care venea din sens opus, însă oamenii legii vor stabili cu exactitate imprejurarile în care s-a produs accidentul rutier.

Bărbatul în vârstă de 67 de ani a suferit leziuni incompatibile cu viaţa, el decedând la spital după ce a intrat în stop cardio-respirator.

În maşină se afla şi Silvia M., în vârstă de 42 de ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral, iar sotia barbatului, aflată de asemenea în autoturism, Maria A., în vârstă de 61 de ani, a fost diagnosticată cu un traumatism cranio-facial şi un traumatism toracic.

Cei patru se întorceau de la spital din Botoşani, unde bărbatul a avut nevoie de ajutor medical pentru a înlocui o sondă, şi urmau să ajungă acasă, la Avrămeni.







 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poliția în alertă: Minoră din Botoșani dispărută de acasă de două săptămâni!

astăzi, 10:07

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 17 ani, din municipiul Botoșani, care în urmă cu aproximativ două săptămâni a părăsit domiciliul,...

Juniorii din fotbal se întrec în acest weekend la Cupa Municipiului Dorohoi! (foto)

astăzi, 09:49

Iubitorii fotbalului sunt așteptați, în acest weekend, la Baza Sportivă 1 Mai, pe terenul sintetic. Meciurile încep de vineri, 27 septembrie, de la ora 15:30, când vor juca la ...

Campioană primită acasă cu aplauze! ”Suntem mândri și recunoscători!” (Foto)

astăzi, 08:43

Joi, 26 septembrie, la Primăria Darabani, Andrada Moroșanu a primit recunoașterea comunității, nu doar prin aplauze și cuvinte, ci și printr-o plachetă de excelență și promisiunea unui titl...