Accident mortal, duminica seara, la Braiesti!

Un minor a scăpat ca prin minune dintr-un grav accident rutier produs la Brăieşti, însă şoferul maşinii implicate si-a pierdut viaţa. Tragicul accident s-a petrecut duminică seara, în jurul orei 21.00.

M. Alexandru Dumitru, de 21 de ani, domiciliat in comuna Broscăuţi, judetul Botoşani, conducea un autoturism înmatriculat în Italia, pe DN 29 B.

În afara localitatii Braiesti, comuna Brăieşti, pe relatia Dorohoi-Botosani, pe fondul vitezei excesive într-o curbă la stânga, a pierdut controlul volanului, imprejurare in care autoturismul a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu doi stîlpi din beton, dezafectaţi, dupa care s-a rasturnat pe cupolă.

In urma producerii accidentului, conducătorul auto, care nu purta centura de siguranţă, a suferit leziuni care i-au cauzat decesul.

În autoturism, pe scaunul din dreapta se afla şi D. Alexandru, de 17 ani, din municipiul Dorohoi, care purta centura de siguranţă, acesta refuzând deplasarea la spital, intrucât nu prezenta leziuni.

Din primele cercetări a rezultat că vinovat se face conducătorul auto, care nu a redus viteza de deplasare în curbă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Ionică, pomenit zi de zi prin oficierea Sfintei Liturghii și a Slujbei parastasului!

astăzi, 19:54

Au trecut două săptămâni de când Părintele Ioan Alupoaiei, parohul Bisericii Izvorul Tămăduirii din municipiul Botoșani, a părăsit această lume. După tradiția veche și gene...

Mamă și fiu transportați la spital după ce s-au răsturnat cu mașina în Dorohoi! (foto)

astăzi, 17:43

Două persoane, o femeie de 55 de ani și fiul ei, de 17 ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă după-amiază, pe strada Progresului din municipiul D...

Rugăciuni pentru ferirea de furtuni și inundații în bisericile din Botoșani!

astăzi, 16:45

Având în vedere avertizările meteorologice referitoare la mari furtuni şi ploi abundente, care vor cuprinde mai multe regiuni din România, Patriarhia Română îndeamnă ...