Accident la Zaicesti, produs de un sofer de 19 ani!

Accident la Zaicesti, produs de un sofer de 19 ani!
Inconştienţă crasă a unui şofer de 19 ani, care s-a angajat într-o depăşire fără să se asigure! În urma impactului cu un autoturism care venea din sens opus, doi tineri, ambii de 16 ani, au ajuns la spital.  

Marţi, la ora 21:40, G. Florin Alexandru, de 19 ani, din comuna Frumuşica, conducea un autoturism Opel Vectra pe DE 58. În afara localităţii Zăiceşti, comuna Băluşeni, pe relaţia Flămânzi-Botoşani, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de depăşire, intrând în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar de U. Dumitru, de 24 de ani, din comuna Copălău.

"Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui D. Adrian, de 16 ani, şi H. Oana, de 16 ani, pasageri pe bancheta din spate a autoturismului impactat, care au fost transportate la Spitalul de Pediatrie Botoşani pentru îngrijiri medicale", a precizat inspector pr. Daniela Darea, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, recoltându-li-se probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
         
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
52

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
88

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
921

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...