ACCIDENT la Vorona! Soţi răniţi după ce s-au răsturnat cu maşina abia cumpărată! FOTO

Doi soţi au fost răniţi, miercuri seara, după ce maşina cu care se deplasau s-a răsturnat într-un şanţ din localitatea Vorona Nouă.

Pavel C., de 37 de ani, din localitatea suceveană Dolhasca se deplasa la volanul unui Ford Escort, dinspre Botoşani către Joldeşti.

În maşină era şi soţia sa, cei doi întorcându-se de la Botoşani de unde tocmai îşi cumpăraseră autoturismul, şi se îndreptau spre casă.

La intrarea în localitatea Vorona Nouă, femeia a vrut să îi pună soţului său centura de siguranţă, distrâgându-i atenţia, moment în care acesta a pierdut controlul volanului, s-a răsturnat într-un şant, lovind şi un cap de pod.

Ambii au fost răniţi, în stare mai gravă fiind bărbatul. Aceştia au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri. Barbatul a fost diagnosticat cu traumatism cranio cerebral, contuzie toracica si de umar si va fi transportat la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, in timp ce femeia are o contuzie toracica.

Soferul este începător, având permisul de conducere din luna noiembrie 2014.

Poliţiştii au deschis o anchetă.












 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

LOC DE DAT CU…EPIGRAMA (321)

astăzi, 08:07

O POEZIE A VISULUI HIMERIC (DESCOPERIT CHIAR ÎNTR-UN CEAI DE MENTĂ)   Sanda Nicucie este exponentul poetic al contemporaneităţii pe care sociologul Zygmunt Bauman  o carac...

Calendar Ortodox: Cinstim astăzi pe Sf. Cuv. Chiriac Sihastrul; Sf. Mc. Petronia

astăzi, 07:56

Tatăl său se numea Ioan, fiind preot al bisericii din Corint, iar mama sa se numea Evdochia. Era nepot al lui Petru episcopul, care l-a făcut citeţ la aceeaşi biserică din Corint. La vâ...

Părintele Ionică, pomenit zi de zi prin oficierea Sfintei Liturghii și a Slujbei parastasului!

Saturday, 28 September 2024

Au trecut două săptămâni de când Părintele Ioan Alupoaiei, parohul Bisericii Izvorul Tămăduirii din municipiul Botoșani, a părăsit această lume. După tradiția veche și gene...