Accident la Roșiori!

Accident la Roșiori!
Doi barbati  au ajuns, marți, la spital după ce mașinile cu care se deplasau s-au ciocnit pe raza localității Roșiori.

Un botosanean aflat la volanul unui autoturism Nubira venea dinspre Costesti iar la intersectia cu drumul national Botosani-Saveni nu s-a asigurat si a patruns, moment in care a intrat intr-un autoturismtourism ce venea dinspre Botosani.

Conducatorul auto ani care circula regulamentar a pierdut controlul volanului si a ajuns cu masina intr-un mal de pamant.



"Conducatorul autoturismului Nubira II care circula pe drumul judetean din directia Costesti-Rosiori nu a acordat prioritate de trecere autoturismului Lano care circula pe drumul national 29 din directia Botosani-Saveni. In urma accidentului ambii conducatori auto au fost transportati la spital", a declarat insp. Eduard Iacob, din cadrul Politiei Rutiere.

"Unul dintre pacienti prezenta un traumatism cranio -cerebral si o plaga parietal stang , iar celalalt pacient prezenta un traumatism la nivelul membrului inferior stang si la nivelul bratului drept", a spus medicul Liviu Stan, din cadrul Serviciului Judetean de Ambulanta.

In urma accidentului ambele masini au fost puternic avariate.

Soferul vinovat va fi cercetat pentru vatamare corporala din culpa.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce se întâmplă dacă aparatele de reciclare nu funcționează, declarația ministrului Mediului!

astăzi, 13:26
24

Potrivit Hotărârii de Guvern 1.074/2021, magazinele sunt obligate să ofere posibilitatea consumatorilor să returneze ambalajul SGR pentru a primi înapoi valoarea garanției, indiferent ...

„Blue Guardians”, amplu exercițiu de pregătire tactică organizat de polițiștii botoșăneni!

astăzi, 12:51
35

În perioada 20-24 mai 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani va fi gazda unui amplu exercițiu de antrenament integrat al structurilor de intervenție și acțiuni speciale ale unit...

Lucian Trufin: „Obiectivul meu este ca pacienții din spitalele aflate în cordoonarea Consiliului Județean Botoșani să fie tratați la fel ca în spitalele private”

astăzi, 12:04
25

Candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, Lucian Trufin, a inclus în oferta sa electorală un program dedicat modului în care sunt tratați pacienț...