ACCIDENT la Mihăileni! Căruţă spulberată de o maşină!

Un bărbat în vârstă de 55 de ani a ajuns, vineri după-amiaza, la spital după ce căruţa în care se afla a fost lovită în plin de o maşină.

Bărbatul a pătruns cu atelajul într-o intersecţie fără să se asigure, moment în care a fost lovit de autoturismul care se deplasa dinspre Siret şi care era condus un tânăr de 18 ani.

În urma impactului, căruţaşul a suferit multiple trumatisme şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Şi căruţaşul a fost testat, în cazul său aparatul indicând o concentraţie de 0.60 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs acest accident. Din primele cercetări, potrivit oamenilor legii vina aparţine căruţaşului care nu s-a asigurat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CCR a anulat candidatura Dianei Şoşoacă la preşedinţie. Ce se întâmplă cu Mircea Geoană!

astăzi, 21:45

Judecătorii Curţii Constituţionale au dezbătut, sâmbătă, mai multe contestaţii cu privire la candidaturile lui Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Ludovic Orban, Kelemen Hunor şi Dianei Iova...

Valeriu Iftime, de Ziua Educației: ”Avem copii extrem de talentați, cărora le sunt tăiate aripile din cauza lipsei de oportunități și resurse”

astăzi, 19:29

Liderul PNL Botoșani și președitele ales al Consiliului Județean a transmis un mesaj de Ziua Educației. Redăm integral mesajul lui Valeriu Iftime: ”Avem copii extrem de talentați, c...

FC Botoșani – Rapid, mâine de la ora 18:15

astăzi, 17:47

FC Botoșani și Rapid se întâlnesc mâine pe "Municipal", în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! Botoșănenii v...