Accident la Mândrești! Femeie lovită de o mașină scăpată de sub control!

Accident la Mândrești! Femeie lovită de o mașină scăpată de sub control!
O femeie în vârstă de 77 de ani din localitatea Mândrești, comuna Vlădeni, a fost rănită, duminică, după ce a fost lovită de un autoturism condus de un tânăr care a apăsat prea tare pedala de accelerație.

Marius Axinte, de 23 de ani, din localitatea Bodești, județul Neamț, se deplasa cu un autoturism Audi pe raza localității Mândrești, iar din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum a derapat și a părăsit partea carosabilă, lovind-o de femeia de 77 de ani care circula pe marginea drumului.

În urma acidentului, între rudele femeii lovite și tânăr s-a iscat o altercație, fiind nevoie de intervenția polițiștilor pentru a clama spiritele.

Înainte de sosirea oamenilor legii, un amic al șoferului a mutat mașina din locul în care s-a produs acidentul. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a refuzat să sufle în aparatul etilotest, el fiind condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologie de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Tânărul s-a ales cu dosar penal.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
180

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
182

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
264

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...