ACCIDENT la Laurian: Motociclist aruncat pe asfalt de o maşină! FOTO

ACCIDENT la Laurian: Motociclist aruncat pe asfalt de o maşină! FOTO
Un tânăr care circula pe o motocicletă a fost rănit, vineri dimineata,  într-un accident produs pe Bulevardul Mihai Eminescu, în apropiere de Colegiul Naţional "A. T. Laurian".

Motocilcistul se deplasa dinspre Colegiul Laurian către Casa Tineretului, iar şoferul unui autoturism Opel Vectra a vrut să facă stânga, de pe Bulevard către Bazar, moment în care a lovit motocicleta, motociclistul fiind aruncat pe asfalt.

O ambulanta a ajuns la faţa locului, tânărul, care a suferit răni la nivelul capului, fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe.
 
La locul accidentului au ajuns şi criminaliştii, care fac cercetări.

Impactul a fost atât de puternic, încât bucăţi din motocicletă au fost împrăştiate pe o suprafaţă de câţiva metri.

Motociclistul, Bogdan S., în vârstă de 21 de ani, din Botoşani, avea permis de conducere de 3 ani. Din câte se pare, după ce a fost lovit de maşină, a fost aruncat într-un stâlp al unui semafor.

Din primele cercetari, soferul de pe Opel, Ovidiu D., în vârstă de 32 de ani, se face vinovat de producerea accidentului pentru ca nu a acordat prioritate motociclistului.







 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
43

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
646

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...

În Duminica Floriilor, PS Nichifor Botoșăneanul va sluji într-o parohie din Botoșani

astăzi, 15:05
202

Duminică, 28 aprilie – Duminica a 6-a din Post (a Floriilor) – Intrarea Domnului în Ierusalim, începând cu ora 7:45, va avea loc resfinţirea bisericii Parohiei Sfâ...