Accident la intrarea in Alfa Land: A facut praf un indicator, 2 stalpi si a intrat intr-un alt autovehicul!

Accident la intrarea in Alfa Land: A facut praf un indicator, 2 stalpi si a intrat intr-un alt autovehicul!
Un tanar de 20 de ani, din municipiul Botosani, a produs duminica dimineata un accident chiar la intrarea in cartierul rezidential Alfa Land.

Ovidiu Cirimpei se deplasa la volanul unui autoturism marca Audi, dinspre Lebada catre municipiul Botosani, iar in sensul giratoriu de la intrarea in cartierul Alfa Land, pe fondul vitezei excesive si al consumului de alcool, a pierdut controlul asupra volanului, a intrat in coliziune cu un indicator rutier, a rupt doi stalpi de sustinere a cablurilor de telefonie, iar mai apoi a ricosat intr-un alt autoturism.

In masina se mai afla si un tanar de 19 ani care a fost ranit si transportat de urgenta la spital pentru ingrijiri de specialitate. In urma testarii cu aparatul etilotest, in cazul soferului a rezultat o concentratie de 0,69 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Nici pasagerul nu era tocmai treaz, in cazul acestuia concentratia fiind de 0,45 mg/l alcool pur in aerul expirat. Pe langa toate acestea, oamenii legii au constatat ca soferul tocmai ce ramasese fara permis in urma cu trei zile.

“Permisul a fost retinut pe data de 20 octombrie 2011 pentru neacordare de prioritate pietonilor, dar avea eliberata dovada inlocuitoare cu drept de circulatie pentru 15 zile", a declarat insp. pr. Daniela Gheorghiescu, purtator de cuvant in cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Botosani.

Tanarul sofer va fi cercetat acum pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice, distrugere si vatamare corporala.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

38 de ani de la dezastrul de la Cernobâl. La Botoșani ”bate-un vânt ciudat…” (Foto)

astăzi, 14:26
35

Pe 26 aprilie 1986, la ora 01:23 noaptea, cel de-al patrulea reactor al centralei nucleare a explodat. O explozile care a degajat emisii puternic radioactive, nori întregi începând c...

Centrul Vechi s-a umplut de oameni și mașini! Care au fost „vedetele” la Retroparada Primăverii (Foto, Video)

astăzi, 12:50
308

Retroparada Primăverii, eveniment organizat de Retromobil România, a fost și anul acesta un prilej pentru botoșăneni de a adimira mașini construite în ultima jumătate de secol, unele...

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
244

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...