ACCIDENT la ieșirea din municipiu! Persoană rănită după ce o mașină a spulberat o căruță! FOTO

ACCIDENT la ieșirea din municipiu! Persoană rănită după ce o mașină a spulberat o căruță! FOTO
O persoană a fost rănită, iar o mașină și o căruță au fost făcute praf după ce un șofer a intrat în plin în atelajul hipo, care staționa pe marginea drumului.

Conducătorul unui autoturism Opel Astra, de 83 de ani, se deplasa dinspre Săveni către Botoșani, iar la intrarea în municipiu a intrat în plin într-o căruță care staționa pe sensul său de mers, căruțașul fiind într-o cârciumă din apropiere.

În urma impactului, un bărbat, în vârstă de 68 de ani, care trecea în acel moment pe stradă a fost rănit, acesta fiind preluat de echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă și transportat la spital pentru îngrjiri.

Nici șoferul, nici pasagerii din autoturism nu au fost răniți, dar autoturismul a fost puternic avariat. Conducătorul auto a povestit că din sens opus veneau alte mașini și din cauza farurilor nu a observat căruța, care nu era semnalizată.

La scurt timp după accident și-a făcut apariția și căruțașul, în vârstă de 34 de ani. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentrație de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. 











 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
124

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
478

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
188

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...