ACCIDENT la Hutani! Barbat ranit, dupa ce a fost aruncat de pe motocicleta! FOTO

Un barbat in varsta de 34 ani a ajuns, sambata seara, la Unitatea de Primiri Urgente Botosani, dupa ce a fost victima unui accident de circulatie petrecut pe drumul Botosani - Suceava, in apropiere de localitatea Hutani.

Josef W. se afla pe o motocicleta si, cel mai probabil din cauza vitezei, a pierdut controlul, intrand in plin in niste indicatoare rutiere puse de drumarii care lucreaza in zona.

Barbatul, domiciliat in localitatea Prelipca, judetul Suceava, a fost aruncat de pe motor, lovindu-se in zona capului, dar norocul sau a fost ca era echipat corespunzator.

La fata locului a ajuns echipajul SMURD de Terapie Intensiva Mobila care i-a acordat primul ajutor victimei si mai apoi a transportat-o la spital. Politistii au deschis o ancheta in acest caz pentru a stabili circumstantele producerii accidentului rutier.

Din spusele barbatului, acesta ar fi consumat doua beri. El lucreaza in Austria si venise acasa in vacanta. Dupa o scurta vizita in Botosani, motociclistul se indrepta spre casa.











 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Prefectul Dan Nechifor și șeful ISU Botoșani, verificări la serviciile de permanență din județ! (Foto)

astăzi, 21:58

Prefectul județului, Dan Nechifor, a verificat, în această seară, modul în care au fost puse în aplicare măsurile preventive și de intervenție la nivelul unităților administr...

Polițiștii din Botoșani au năvălit în Centrul Vechi, ce constatări au făcut! (foto)

astăzi, 19:19

În noaptea de 28 spre 29 septembrie, între orele 18.00-02.00, a fost desfășurată o razie, cu efective mărite, pe raza orașului municipiului Botoșani și a comunelor arondate Secțiil...

Șeful IȘJ Botoșani, mesaj către directori în condițiile meteo anunțate. „Am făcut un apel...”

astăzi, 18:30

Ligia Deca, ministrul Educației, a anunțat deja că școlile din zonele afectate de fenomenele meteorologice vor fi închise. În acest sens, prof. Bogdan Suruciuc, inspector școlar ge...