Accident in miez de noapte pe Bulevardul Mihai Eminescu cu un sofer baut!

Accident in miez de noapte pe Bulevardul Mihai Eminescu cu un sofer baut!
La data de 19.07.2014, în jurul orei 00.35, PoliÅ£ia municipiului BotoÅŸani a fost sesizată cu privire la faptul că în zona intersecÅ£iei Bulevard Mihai Eminescu - strada Prieteniei din municipiu, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale.

În urma cercetărilor efectuate la locul faptei poliÅ£iÅŸtii au stabilit că în noaptea de 18/19.07.2014, în jurul orei 00.25, în timp ce conducea un autoturism pe strada Prieteniei din municipiul BotoÅŸani, un bărbat de 36 ani, din comuna Albesti, judeÅ£ul Botosani nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism, condus pe Bulevardul Mihai Eminescu de către o femeie de 30 ani, din municipiul Bucuresti.

În împrejurările arătate, cele două autoturisme au intrat în coliziune, în urma accidentului rezultând doar pagube materiale.

Ambii conducători auto au fost testaÅ£i cu aparatul etilotest, în cazul bărbatului de 36 ani, rezultatul indicând o concentraÅ£ie de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză continuă cercetările sub aspectul comiterii infracÅ£iunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deÅ£inerii permisului de conducere de către o persoană care are o îmbibaÅ£ie alcoolică de peste 0,80 mg/l alcool pur în sânge.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
28

Înaintea sărbătorilor pascale, poliÈ›iÈ™tii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale È...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
36

 Cu multă dorire în suflet pentru viaÅ£a monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată ÅŸcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
290

Proiectul de lege care propune eliminarea obligaÈ›iei părinÈ›ilor singuri de a lucra în ture de noapte È™i precizează că aceÈ™tia pot lucra doar dacă îÈ™i doresc a fost votat favorabil...