Accident grav produs de un şofer de 19 ani!

Accident grav produs de un şofer de 19 ani!
O maşină înmatriculată în străinătate nu suplineşte lipsa de experienţă a şoferului! Un bărbat de 65 de ani a fost grav rănit în urma unui accident rutier, produs de un şofer de 19 ani, care abia obţinuse permisul de conducere!

Pe 11 septembrie, în jurul orei 04:15,  E.A., de 19 ani, din comuna Hilișeu Horia, posesor al permisului de conducere din anul 2016, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Regatul Unit al Marii Britani şi Irlandei de Nord, pe DC 78, a accidentat grav pe S.G, de 65 de ani, din localitate, care se deplasa pe partea carosabilă, în calitate de pieton. 
         
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului, care a fost transportat la Spitalul Municipal Dorohoi, unde i s-au acordat îngrijiri medicale.

"Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză, poliţiştii continuă cercetările față de conducătorul auto sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă", informează IPJ Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
149

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
38

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...

Eduard Florescu rupe tăcerea după acuzațiile de blat: ”Oameni de nimic!”

astăzi, 08:12
233

Dinamo a avut de suferit cel mai rău de pe urma acestui rezultat pentru că a coborât pe loc direct retrogradabil, iar suporterii au răbufnit. Ulterior, pe rețelele sociale, a părut un scurt...