Accident grav pe o stradă din Darabani! Șofer beat criță încarcerat într-un BMW! FOTO
ACCIDENT!

Accident grav pe o stradă din Darabani! Șofer beat criță încarcerat într-un BMW! FOTO
Un grav accident de circulație a avut loc, miercuri după-amiază, pe o stradă din orașul Darabani. Un tânăr de 29 de ani a rămas captiv între fiarele mașinii pe care o conducea, fiind nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare.

Tânărul se deplasa pe strada Tineretului cu un BMW când a pierdut controlul asupra volanului, a intrat violent într-un cap de pod după care autoturismul a ricoșat în gardul unei locuințe.

Conducătorul auto nu a putut fi scos din mașină de trecători, fiind solicitată intervenția pompierilor de la descarcerare. Acesta era conștient în momentul în care au ajuns salvatorii, fiind scos dintre fiare de angajații ISU după aproximativ jumătate de oră și preluat de echipajul medical de pe Ambulanță. Intervenția a fost una extrem de dificilă întrucât tânărul avea picioarele prinse sub pedale. El a fost transporat la spital pentru îngrijiri.

Pompierii au intervenit și pentru înlăturarea pericolului de incendiu.

Polițiștii au reușit să îl testeze pe șofer cu aparatul etilotest care a indicat o concentrație de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.











 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
19

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...

Polițiștii de frontieră botoșăneni au confiscat marfă contrafăcută care trebuia să ajungă în Ucraina (Foto)

astăzi, 10:49
66

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Racovăț au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, peste 680 bunuri, toate purtând î...

Premiul I obținut de un artist botoșănean la Festivalul de la Sarajevo! ”Truda de mii de ore este răsplătită” (Foto)

astăzi, 10:02
149

În perioada 25-29 aprilie 2024 se desfășoară Festivalul Internațional de Chitară de la Sarajevo, organizat de Asociația Chitariștilor din Federația Bosniei și Herțegovinei.Printre ...